Onze praktijk

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina vindt u onze contactgegevens. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!

Doelstelling Tandartspraktijk Elinkwijk 

Doelstelling van Tandartspraktijk Elinkwijk is een mondgezond en gemotiveerd patientenbestand, met behandeling/ preventie gericht op behoud van uw eigen gebit indien mogelijk. Indien het behoud van uw gebit niet meer bijdraagt aan uw mond c.q. algemene gezondheid en de functie hiervan, dan kan er middels diverse moderne technieken gekozen worden voor vervanging van

tanden en kiezen, bijvoorbeeld door prothese. Kinderen krijgen bij ons speciale aandacht, waardoor er voorkomen wordt dat er stress ontstaat bij de behandeling uw kind.

Doelstelling van deze website is om een glashelder beeld te geven van onze praktijk en zijn behandelmogelijkheden en van de tandheelkunde in het algemeen. Kijk eens op uw gemak op de site, er staat veel informatie op.

Praktijkhygiëne

Tandartspraktijk Elinkwijk heeft de beschikking over een moderne sterilisatieruimte, met een duidelijke tweedeling, rechts is het niet schone gedeelte en links is het schone gedeelte, dat geeft de zekerheid dat alles wat er bij een patiënt wordt gebruikt of verbruikt ook echt schoon is.

Na elke behandeling van een patiënt wordt het vuile instrumentarium, boren en hand- en hoekstukken op de tray naar de sterilisatieruimte gebracht.